Eventcatering

  EVENTCATERING 

Kiezen voor eventcatering van de hoogste kwaliteit

Wij kunnen uw feest een culinaire boost geven met de meest uiteenlopende cateringformules. Om u al een idee te geven: walking dinner, luxe-buffet, live-cooking, food & wine-pairing, plateau fruits de mer, en nog veel meer. Wij leveren bovendien een originele catering met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hebt u nog geen feestlocatie? Ook die kunnen wij voorzien. In onze vernieuwde feestzaal @Cabasse verzorgen wij uw volledige feest, van catering tot muziek en decoratie. Meer info en foto's vindt u op de website van @Cabasse: www.at-cabasse.be.Ontdek de vele mogelijkheden

 Een eventcatering of een originele catering voor uw evenement boeken? Wij helpen u graag verder wanneer u uw voorkeuren doorgeeft. Naast een originele eventcatering verzorgen wij ook verse maaltijden bij (zorg)instellingen en bedrijven. Bel naar 014 32 32 30 voor meer informatie, vrijblijvend advies of vraag direct een offerte aan.

Eventcatering inschakelen voor het verzorgen van een ontbijt, lunch of diner, eventueel aangevuld met hapjes of een koffietafel? Wij maken graag een passend voorstel, geheel gebaseerd op uw wensen, smaak en behoeften. Zo leveren wij uiteraard ook originele catering voor personen, bedrijven en instellingen die heerlijk eten of hapjes willen aanbieden voor gasten met allergieën of diëten.

Eventcatering naar wens en smaak

Bij alle speciale gebeurtenissen in uw leven willen wij u met veel plezier bijstaan. Gaat het nu over een huwelijksfeest, jubileum, verjaardag, babyborrel of een oppensioenstelling, wij denken graag met u mee! Zeker als het net ietsje anders mag zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Originaliteit en culinair genieten in een stijlvol kader, zijn onze ingrediënten voor een perfect geslaagd feest. Door middel van originele catering met oog voor de nieuwste producten en gerechten, garanderen wij dat we met onze food service een klassiek diner, maar ook een trendy buffet voor fijnproevers kunnen leveren. De eventcatering wordt volledig op basis van uw wensen samengesteld. Zo is natuurlijk ook een uitgebreide lunch of een diner leverbaar voor veganisten en vegetariërs. Samen met u gaan we op zoek naar de formule die het best bij u past!

HAPPY CUSTOMERS

Wij hadden cookings op ons trouwfeest. Was zeer lekker. Heel vriendelijk personeel. Snelle bediening. Ook qua klantenservice zijn ze TOP!DAVID & ANKE

Super lekker eten geserveerd op ons trouwfeest! Ook de klantenservice is top! Echt een aanrader!!
ANNE MARIS

Gallerij