Bedrijfsmaaltijden spelen een grote rol in het welzijn en de tevredenheid van de werknemers van een bedrijf. Een goed aanbod, een eerlijke prijs en betaalbare maaltijden met verse ingrediënten zijn onderdeel van onze catering. Wij verzorgen tevens (bedrijfs)feesten. Van een ontbijt- of lunchbuffet tot een walking dinner of een goede avondmaaltijd met uitstekende keuzes: we zetten het graag voor u neer.

Innovatie in bedrijfsmaaltijden

Wat betreft het beschikbaar maken van kwalitatief hoogstaande bedrijfsmaaltijden kunnen wij u volledig ontzorgen. U heeft geen omkijken naar het neerzetten van een mooi aanbod aan snacks, complete maaltijden of betaalbare menu' s. Uiteraard heeft u het voor het zeggen wat betreft de keuzes van de maaltijden. Kiest u voor een vast menu? Of geeft u het personeel van het bedrijf liever de keuze? Wij horen het graag en kunnen uw buffet of maaltijden perfect verzorgen, ook op bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest.

Tot duizend maaltijden per dag

Beschikt u over een eigen eetruimte en een keuken binnen het bedrijf? Indien u hier de voorkeur aan geeft, kunnen wij de voorbereide maaltijden zodanig leveren dat ze ter plaatse alleen nog hoeven te worden geregenereerd. Wij zorgen voor de juiste hoeveelheid eten. Uw eigen personeel kan zorgen voor de portionering. Uiteraard kunnen wij desgewenst ook de gehele catering voor onze rekening nemen.

U wordt volledig ontzorgd

Wij leveren bedrijfsmaaltijden, maar bijvoorbeeld ook maaltijden aan zorginstellingen voor ouderen en catering op festivals. Wilt u bezorging aan huis door onze foodservice of een feestlocatie opzetten inclusief catering? Daar kunt u ons ook zeker voor inschakelen. Bel ons op 014 32 32 30 en laat u volledig ontzorgen door ons team! 

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht