Festivalcatering is een vak apart. Wij verzorgen de catering voor feesten, maar ook voor bedrijfsbijeenkomsten, waaronder een heerlijk buffet of een verrassende walking dinner. Wilt u ook uitstekend eten en drinken op uw festival? Of wilt u een feest van A tot Z laten verzorgen? Dan profiteert u bij ons van een uitstekende en complete service.

Een festivalcatering met aandacht voor bewuste voeding

Bezoekers verwachten vaak goed eten op een festival. Het is daarom een goed idee om te zorgen voor een smaakvol aanbod aan snacks en gerechten voor alle festivalgasten. Daaronder vallen liefhebbers van een lekkere steak of een goed stuk gegrilde kip, maar ook mensen die alleen vegan of vegetarisch eten. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden wat betreft het (laten) verzorgen van een uitstekend aanbod dat bij iedereen in de smaak valt? We vertellen u graag meer!

Veel verschillende diensten en het leveren van maaltijden of snacks

Naast het verzorgen van bijzondere gerechtjes voor de festivalcatering, doen we meer, véél meer. Zo leveren we ook zelfbereide maaltijden vol verse ingrediënten op de locatie naar uw voorkeur. Maaltijden leveren we vers aan huis, maar ook bij zorginstellingen of tehuizen. Het toegewijde en professionele team van CooKINGS staat paraat voor festivalcatering, het leveren van maaltijden op locatie én het verzorgen van feesten en bijzondere gelegenheden zelf.

Bel voor meer informatie

Van festivalcatering tot het organiseren van een compleet feest: wij regelen het voor u. Ook voor een catering voor een bruiloft en een traiteur op locatie zijn wij u graag van dienst. Bel ons geheel vrijblijvend op het nummer 014 32 32 30 voor meer informatie en ervaar hoe prettig het is om uw catering uit te besteden tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht