De catering van uw bruiloft is een belangrijk onderdeel van uw bijzondere dag. Het eten moet van uitstekende kwaliteit zijn. Wij leveren de complete catering voor de bruiloft, maar kunnen ook de volledige catering verzorgen voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of een ander evenement. Uiteraard houden we bij het samenstellen van het aanbod voor de catering uw wensen en persoonlijke voorkeuren als focus.

Catering voor een zorgeloze bruiloft

Wilt u op uw bruiloft zonder problemen gasten kunnen verwelkomen die speciale diëten hebben? Of wenst u een uitgebreid buffet of een walking dinner, waarbij ook de vegetariërs of veganisten in uw gezelschap kunnen genieten van originele gerechten? Wij kunnen rekening houden met iedere mogelijke voorkeur. Uiteraard geldt dit ook voor personen met bepaalde allergieën. Geen probleem!

Wij bieden vele diensten aan

Naast het verzorgen van de catering voor een bruiloft, doen wij nog veel meer. Bedrijfsfeesten en maaltijden aan huis, bijvoorbeeld. Wilt u niet koken? Of lukt het niet om iedere dag een gezonde maaltijd te bereiden? Dan bezorgen wij verse maaltijden bij u thuis, uiteraard gebaseerd op uw wensen. Ook verzorgen we onder meer bedrijfsmaaltijden en gezonde menu' s voor (zorg)instellingen. Heeft u nog geen locatie voor uw bruiloft of feest? Dan kunnen we u ook perfect hiermee helpen.

Uw wensen staan centraal

Wij bepalen graag samen met u welke gerechten uw voorkeur hebben. Van trendy fingerfood en hapjes tot een compleet diner. U bepaalt de stijl, de smaak en uw eigen voorkeuren. Laat de catering voor de bruiloft dus over aan CooKINGS. Zo kiest u voor een perfecte kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Voor meer informatie belt u ons op 014 32 32 30.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht