Eten aan huis laten bezorgen maakt het mogelijk om iedere dag (of wanneer het u uitkomt) te genieten van een ambachtelijk bereide maaltijd met verse ingrediënten. Gaat u liever niet de deur uit of kookt u niet meer zelf? Dan is het mogelijk om gezond en vers te eten zonder zelf de keuken in te moeten.

Eten aan huis geleverd met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Goed en gezond eten is belangrijk. Voordat u de maaltijden bestelt, bespreken wij graag met u welke voorkeuren u heeft voor het eten dat door ons aan huis geleverd wordt. Hierbij kunt u aangeven welke gerechten u lekker vindt en welke maaltijden u liever niet ontvangt. Heeft u voorkeur voor onze speciale dagschotels? Geef dit eenvoudig aan ons door. Voor senioren, zorgverleners, serviceflats en andere eindgebruikers hebben we bovendien een uniek en innovatief maaltijdenconcept: Lekker Makkelijk. Ook dit eten wordt aan huis geleverd en is heel eenvoudig in gebruik. Het eten is gelijk opgewarmd en u bepaalt zelf wanneer u het eet.

Speciale wensen en diëten

Hebt u bepaalde allergieën? Of wilt u het liefst eten aan huis geleverd krijgen dat geschikt is voor diabeten, of dat past in een maag- en darmsparend dieet? Wij stellen een menu voor u samen dat volledig aansluit op uw wensen. Alles is bespreekbaar bij onze maaltijdservice aan huis. U kunt ook eten aan huis geleverd krijgen volgens een vooraf bepaald menu. U mag rekenen op een uitstekende, verse maaltijd aan huis tegen een eerlijke prijs.

Eten aan huis of catering op locatie

Onze service gaat verder dan het bereiden en aan huis leveren van heerlijke maaltijden. Wij verzorgen ook catering op locatie, op bijvoorbeeld feesten en festivals. Wilt u een feest organiseren? Wij verzorgen het voor u van A tot Z. Laat uw eten aan huis bezorgen door CooKINGS en geniet altijd van een verse gezonde maaltijd. Bel gerust naar 014 32 32 30 voor meer informatie. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht