CooKINGS is in oorsprong een initiatief van Steven Van Ham. Hij zette enkele jaren geleden samen met een kameraad een eigen kleinschalige cateringservice op touw die zich voornamelijk concentreerde op het thuis gaan koken bij gasten.

Dit bleek zo’n success, dat uitbreiding in mankracht zich al snel opdrong. Die extra mankracht werd ingevuld door Peter Claessen, een man die al meer dan 25 jaar ervaring heeft in catering en zijn echtgenote Heidi Van Sant.

Samen richtten we een nieuwe vennootschap op en gingen we op zoek naar een geschikt pand om onze activiteiten verder te ontplooien. Na vele jaren zoeken vonden we een industrieel pand dat beantwoordde aan onze verwachtingen. Het pand werd aangekocht, volledig gerenoveerd en ingericht voor catering.

Sinds juni 2012 zijn we volledig operationeel op deze locatie. Deze infrastructuur stelt ons in staat om voor grote verbruikersgroepen te koken. Daarbij wordt de HACCP-wetgeving strikt nageleefd.
CSD-group bvba     |     Emiel Becquaertlaan 2 bus 1.4, 2400 Mol     |     tel/fax +32 (0)14 32 32 30     |     email info@cookings.be     |     © copyright 2013